fredag 27 november 2009

Nu har vår router gått sönder så jag e bara lite på internet. Vi får väl se hur det går med detta. Massa saker som gått sönder. DVD-spelaren, routern o Ronnies mobil headset som han verkligen behöver i jobbet. Igår var det en hund som skällde ute o Xerxes blev så rädd så han sprang in o la sig under sängen länge, länge innan han vågade komma fram. Idag har han bara vågat gå utanför altandörren. Stackarn. Han blev nog livrädd. Ikväll ska vi se Eureka klockan 20 på 6:an, det e riktigt bra o roligt. Sen e det Flashforward klockan 22:55 på 4:an. Spelar in IDOL o ser på det imorrn.

tisdag 24 november 2009

Tillbaka

Jaha, så är mina utslag tillbax. De kliar som bara den o de värsta sitter innanför mitt högra öga i neredelen. Det e hemskt. Skaver o har sig. Inte pencillin igen, tack. Ska ringa o säga att jag begär allergitest. Såhär ska det ju inte behöva vara. Juste, Xerxes har börjat få gå ut nu sen några dar tillbax o idag var han ute till o från sen 9 imorse fram till 14. Han e så trött nu så han ligger bara o sover. Tror han har fått en kompis. Bruno som bor tvärs över, han är ca 3 år, ska fråga Damen som har honom när jag träffar henne. De verkar komma bra överens iaf. :) Han tappa såklart sitt halsband, så jag får väl köpa ett nytt sen som inte går av så lätt. Ronnie är hos tandläkaren, han fick en tid idag för att en person avbokat sin tid. Får se om han får sin brygga eller hur det blir. Hoppas han får den så han kan börja äta normalt igen. En riktigt saftig köttbit skulle vara gott. ;)

lördag 21 november 2009

Tänder

Så har Ronnie varit hos tandläkaren i 4½ timme för att slipa ner sina tänder på ovansidan. Han kom hem o testade att dricka o äta men det går inte, det gör ont. Han får nog inte ner nåt alls på en hel vecka. Undrar hur det ska gå. Hoppas det går bättre o bättre för varje dag. Jag har släppt ut Xerxes några ggr o han ÄLSKAR att vara ute o springa, men han e bara på altanen än så länge. Han är ute några minuter åt gången bara sen får han vara inne. Imorrn får han gå ut igen. :) Nu lagar jag tonfiskgryta o ris, ska bli spännande om Ronnie kan äta den. Ikväll börjar nya Robinson, det ska bli skoj. Får se om man känner igen någon även detta år. :)

onsdag 18 november 2009

Mycket kläder

Fyllde 2 maskiner idag fullsmockat med kläder. Skönt att det är gjort nu. Ska hänga upp dem o lägga in dem i klädkammaren imorrn. Idag orkar jag inte. Har stekt pannkakor, inte min stora favorit. Åt 2½, sen sa det stopp. Den andra halvan skulle jag ta en timme senare men nu har det gått 2 timmar. Tar väl den om en stund. Gillar inte att lämna mat på tallriken, tur att pannkakor kan vara kalla. :) Igår kom det 24 burkar kattmat hem från Husse. Tycker att de är bra. Bekvämt är det iaf. ;) Sen lite torrfoder för kattunge till Xerxes. Han tyckte om dem. Får lyfta bort dem när Ozzy kommer in annars e de slut på 2 sekunder. :) Ett halsband till Xerxes oxå, lika bra, men det var så stor, har det på minsta, men han växer väl in det snart. Inte skoj då vi satte på han det igår. Men nu blir han mer o mer van. Han e så fin i sitt halsband med gul reflex på.

måndag 16 november 2009

Handen är tillbax

Satte ju på honung på mina brännsår på handen o efter ett dygn såg handen som ny ut. Lite tunnare hud på vissa ställen, men väldigt fin. Det finns ju antioxidanter i honung så det måste vara svaret. Idag har jag grejat inne i klädkammaren, sorterat ut linnen o lite tunnare tröjor o tagit bort vissa skjortor o annat. Sen ska det ut i förrådet. Så skönt o ha 2 förråd nu. Man får plats med så mycket mer där nu. Fortsätter imorrn. Det ska bli en liten Walk-In-Closet. :)

fredag 13 november 2009

Inte nog med det...

Idag när jag skulle laga mat så ställde jag in stekpannan i ugnen så köttet fick gå klart. Tig ut det ur ugnen o såklart att jag skulle ta på handtaget sen när jag ville flytta på stekpannan. Hela vänstra handflatan e väldigt fin nu, bränd på första skinnlagret. Inte alls skoj, men hade på kallt i 10 minuter minst. Känns lite bättre nu 1 timme senare. Vad mer kan hända??? Fortsättning följer...

torsdag 12 november 2009

Fy!

Hela min kropp e attackerad av en massa utslag, okej kanske inte helaa men nästan. Det kliar o har sig. Allergitabletterna gör så att jag blir otroligt trött o pencillinen vill skicka mig på toa hela tiden. Svårt o sova/vila när man måste upp stup i kvarten. Hoppas klådan försvinner snart.

tisdag 10 november 2009

Läst i 3 dagar!

Jag har läst Nikki Sixx dagbok, den e så bra, jag kunde knappt lägga boken ifrån mig. Det tog 3 dagar så var den läst. Har du inte läst den så gör det. En länk till vart man kan hitta den o så kan ni läsa lite om den. http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=9185651044